Het leven is ontevreden over iets wat ook talloze, maar het meest pijn en verdriet, misschien is zijn vertrouwen verraden.Op grond van de partner van tijdschriften en relatie therapie Publicatieblad van het paar en een verslag over de relatie therapie “, na het huwelijk van 45% tot 55% van de vrouwen zou ontsporen.

Maar de vrouwen zijn echt ontspoorde, als er zoveel dat ze, wat de reden is dat?Als een soort “anoniem.” de app meer ontwikkeld zijn, kunnen we nu het antwoord op weet.

55%女人都会出轨!理由:我还年轻,只想找点乐子..

► als de andere mannen voor enkele weken voor ik je over mij, als, echt heel moeilijk om mezelf te beheersen.

En ik denk dat ik gewoon bang is voor zijn eigen ► een eenzame man, dus ik kan gemakkelijk worden aangetrokken.

55%女人都会出轨!理由:我还年轻,只想找点乐子..

* ik nog jong, dus ik denk niet dat hij m ’n vriend in verraad.Ik wil gewoon een beetje plezier te hebben.

* ik kon niet stoppen, om eerlijk te zijn, dat is zo spannend.

►, ik hou van mijn man, maar ik eet het eten, hij niet kan voldoen aan de in termen van me.

55%女人都会出轨!理由:我还年轻,只想找点乐子..

Omdat de dingen niet uit bed en ook veel problemen huwelijk alsof de … …

Oké, en ten slotte dat iedereen een andere boodschap.In dezelfde studie, ten opzichte van de 45 – 55% van de vrouwen en mannen van 50 tot 60% van de in het huwelijk zou ontsporen.Dus als je hart niet te denken aan vrouwen zie jacht ongeluk, beschamend is in feite de mannelijke partner bedriegen met een hoge verhouding.Dus misschien dat alles zou veranderen in een moeilijk probleem:

Als de oude man zo veel, waarom hebben we er zo goed op het huwelijk van de verbeelding?